Καναπέδες

Kαναπέδες, οι οποίοι παράγονται σε τριθέσιο καναπέ, διθέσιο καναπέ, γωνιακό καναπέ καθώς επίσης και σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις σύμφωνα με τον χώρο σας. Χαρακτηριστικό στοιχείο τον καναπέδων SOFART είναι οι αναπαυτικότητα τους, όπου σε συνδυασμό με τον μοντέρνο σχεδιασμό, αλλά και την λειτουργηκότητα τους προσφέρουν την πολυτέλεια στον χώρο  σας.

Οι καναπέδες SOFART συνδυάζουνε αρμονικά τα υφάσματα με τα δέρματα, τις ξύλινες λουστράτες επιφάνειες με τα νίκελ, τα μοντέρνα πόδια και τα εντυπωσιακά διακοσμητικά μαξιλάρια του κάθε καναπέ.

Οι καναπέδες SOFART κατασκευάζονται απο special μαξιλάρια καθίσματος, όπου έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε την σκληρότητα τους, σε μαλακό λάστιχο, μέτριο λάστιχο και σκληρό λάστιχο. Τα μαξιλάρια καθίσματος έχουνε επένδυση βάτας και ανάλογα το μοντέλο επιλογής σας τοποθετήται και φόδρα. Τα μαξιλάρια της πλάτης είναι κελύφια απο πουπουλόπανο με γέμισμα comforel. Κατόπιν παραγγελείας τα μαξιλάρια της πλάτης γίνεται να γεμίσουνε με πούπουλο και comforel.

Ολα τα μαξιλάρια καθίσματος, πλάτης αλλά και τα διακοσμητικά μαξιλάρια διατίθονται με φερμουάρ για την εύκολη αφαίρεση του υφάσματος.

Επέλεξε το έπιπλο που σου ταιριάζει!

sofart

23o ΧΛΜ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών
Καρδία - Θεσσαλονίκης
Τ. +030 23920 63385
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 8:30 – 16:30
Email info@sofart.gr

Κατηγορίες

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
να κατασκευάσουμε αυτό που ακριβώς ονειρεύεστε

Βρείτε μας

sofart.gr