Η εταιρία

SOFART ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ Furniture

λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία Πεχλιβάνης ιδρύθηκε το 1968 από τον Πεχλιβάνη Νικόλαο. Ξεκίνησε την δραστηριότητά της στο χώρο του επίπλου με κύρια ασχολία της το σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων εσωτερικού χώρου και ειδικών κατασκευών.

Αντικείμενό της είναι η λιανική και η χονδρική πώληση των επίπλων της. Η εταιρεία διέρυνε της λιανικές πωλήσεις της επι 20 χρόνια στα καταστήματα της στην ΚΕΚΟ (κέντρο επίπλου, όμιλος κατασκευαστών-εθνικής αντιστάσεως 11),καθώς και στην οδό Βούλγαρη, όπου εξέθετε τα προϊόντα παραγωγής της για λιανική πώληση. Από το 1970 μέχρι σήμερα λαμβάνουμε συμμετοχή στις περισσότερες εκθέσεις της Furnidec(που διοργανώνονται στο διεθνή εκθεσιακό χώρο της Helexpo στη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία κατέχει πρωτοποριακή θέση στην κατασκευή επίπλων για το χώρο του καθιστικού . Έχει εξασφαλίσει χρόνιες συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, όπως προμηθευτές ξυλείας,αφρολέξ καθώς και εισαγωγής υφασμάτων από όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει το γούστο ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη χάρη στις υψηλές προδιαγραφές της και τη συνέπεια που τη διακρίνει. Το δυνατό σημείο της εταιρείας είναι η κατασκευή κομψών, καλαίσθητων και εργονομικά σχεδιασμένων καναπέδων,γωνιακών συνθέσεων, πολυθρόνων , ανακλύνδρων, καρέκλες, σκαμπό, ντυμένων κρεβατιών αλλά και πολλών άλλων προϊόντων που στολίζουν τα καλύτερα μαγαζιά επίπλων σε όλη την Ελλάδα.

Τα έπιπλα Πεχλιβάνης κατασκευάζονται με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια τελειότητα, για να προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Το σαλόνι είναι χώρος χαλάρωσης και επικοινωνίας του σπιτιού. Το καθιστικό πρέπει να είναι λειτουργικό και εργονομικά καλοστημένο, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μας. Από το 2004 βρισκόμαστε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 1.000 το στο 23χλμ Θεσσαλονίκης Μουδανιών (Καρδία) όπου εκεί βρίσκεται ο χώρος παραγωγής μας,τα γραφεία μας και ο εκθεσιακός μας χώρος. Η εταιρεία αναβαθμίζει συνεχώς το μηχανολογικό της εξοπλισμό με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα που υπάρχουν στο χώρο του επίπλου. Η εμπειρία, ο σχεδιασμός και η τεχνογνωσία είναι οι λόγοι που έχουν εδραιώσει την εταιρεία Πεχλιβάνης στις κορυφαίες και πρωτοπόρες εταιρείες στο χώρο του επίπλου.

Από τη 1-1-2011 την επιχείρηση ανέλαβε ο γιος Πεχλιβάνης Δημήτριος όπου με νέες βλέψεις, νέους ορίζοντες και σύγχρονες σπουδές στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης συνεχίζει την ποιοτική ππαράδοση στο χώρο του επίπλου. Το μεράκι και η χειροποίητη τέχνη συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία, με ποιοτικές δημιουργίες.

sofart

23o ΧΛΜ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών
Καρδία - Θεσσαλονίκης
Τ. +030 23920 63385
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 8:30 – 16:30
Email info@sofart.gr

Κατηγορίες

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
να κατασκευάσουμε αυτό που ακριβώς ονειρεύεστε

Βρείτε μας

sofart.gr