Γωνιακός καναπές Vita

Γωνιακός καναπές vita, σε ελαφριά νεοκλασική γραμμή. Παράγεται σε όλες τις διαστάσεις σύμφωνα με τον χώρο σας, καθώς επίσης και δυνατότητα επιλογής υφάσματος.

Καναπές Vita
Γωνιακός καναπές
Καναπές
Γωνιακός καναπές

Γωνιακός καναπές

Διαστάσεις: 2.95m x 2.45m x 0.92m

Γωνιακός καναπές VITA

Γωνιακός καναπές vita, σε ελαφριά νεοκλασική γραμμή. Παράγεται σε όλες τις διαστάσεις σύμφωνα με τον χώρο σας. Η γωνιακή του διάταξη εξασφαλίζει ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορους χώρους.
Κατασκευάζεται με μεράκι και εξειδίκευση στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη. Μετά από τόσα χρόνια εξειδίκευσης, συνδυάζουμε παραδοσιακή τέχνη με σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής.

Στην sofart Πεχλιβανης ακολουθούμε αυστηρά ποιοτικά πρότυπα και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της κατασκευής επίπλων. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά κορυφαίας ποιότητας που προσφέρουν αντοχή και άνεση, διασφαλίζοντας ότι οι καναπέδες μας δεν είναι απλώς όμορφοι ή ποιοτικοί, αλλά και πρακτικοί για την καθημερινότητα.

Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες χονδρικής πώλησης σε επαγγελματίες του χώρου, παρέχοντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Με γνώμονα την αισθητική και τη λειτουργικότητα, οι καναπέδες μας σχεδιάζονται ώστε να ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε χώρο, είτε πρόκειται για κατοικίες είτε για επαγγελματικά περιβάλλοντα, προσφέροντας μακροχρόνια αξία και απόλυτη ικανοποίηση στους πελάτες μας.

sofart

23o ΧΛΜ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών
Καρδία - Θεσσαλονίκης
Τ. +030 23920 63385
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 8:30 – 16:30
Email info[@]sofart.gr

Κατασκευή Επίπλων

Με μεράκι και εξειδίκευση, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη,προσφέρουμε υπηρεσίες χονδρικής πώλησης σε επαγγελματίες του χώρου, παρέχοντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας, να κατασκευάσουμε αυτό που ακριβώς ονειρεύεστε

Sofart Επιπλα
sofart έπιπλα